В Студентска поликлиника (ДКЦ-5 София) лекари специалисти ще преглеждат и в събота
За да е в услуга на пациентите, които нямат възможност в работни дни да се прегледат при лекар специалист, ръководството на общинското ДКЦ-5 в София (Студентска поликлиника) организира извънредни графици за докторите в съботните дни до края на месец октомври.

На 13 октомври от 08:30 ч. до 13:00 ч. ще има прегледи при специалисти по УНГ, Очни болести, Нервни болести, Кардиология и Вътрешни болести.

На 20 октомври от 08:30 ч. до 13:00 ч. отново ще можете да се прегледате при специалист по УНГ.

На 27 октомври от 08:30 ч. до 13:00 ч. прием ще има при специалист по Хирургия и Детска хирургия, Очни болести, Нервни болести, Кардиология и Вътрешни болести.

Приемът на пациенти ще бъде както с направления по Здравна каса, така и платен.

Ако желаете да се запишете предварително за преглед при някого от специалистите, можете да го направите на място в регистратурата на поликлиниката или на тел. 02/868 20 13.

Ако има интерес към прегледите в съботните дни, тази практика ще бъде продължена и през следващите месеци, съобщи д-р Вихрен Заяков, управител на ДКЦ 5.

През септември т.г. общинското лечебно заведение организира безплатни профилактични прегледи по УНГ в две поредни съботи, от които се възползваха над 40 пациенти – деца и възрастни. Повод за инициативата беше началото на учебната година.